Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Overige behandelingen

Overige behandelingen

Je kunt natuurlijk ook prima bij ons terecht als je nu en dan bijvoorbeeld iets extra’s wilt met je nagels, voor een feest of een belangrijk gesprek. Hieronder kan je zien waarvoor je allemaal langs kunt komen. Staat er niet bij wat jij zoekt? Geen nood, vraag er gewoon naar in de salon en hoogstwaarschijnlijk komen we er samen wel uit!

 

Lakken Handen

Lekker je nagels laten lakken, zonder te knoeien! Voor velen is dat echt een luxe. Ga je naar de kapper voor dat speciale avondje uit, vergeet dan je nagels niet. Netjes gekapt en met gelakte nagels, voel je je al snel een ander mens!

 

Lakken Voeten

Met het mooie weer voor de deur, lopen we allemaal weer met slippers en flip flops. Jammer dat er vaak onverzorgde tenen uit die slippers steken. Maak de blits met mooi gelakte tenen. Je blote voeten zien er dan meteen een heel stuk verzorgder uit.

 

Lakken French

French Manicure is een aparte manier van nagels lakken. Door deze manier van lakken krijgen je nagels een fantastische ‘natural look’, waarbij de nagelranden parelwit worden en de natuurlijke kleur van je eigen nagels wordt versterkt. Deze manier van lakken is ook heel geschikt als je nagels niet allemaal even lang zijn. In plaats van alle nagels aan de lengte van de kortste nagel aan te passen, wordt de kortere nagel als het ware door de French Manicure ‘gecamoufleerd’.

Voor extra glans en duurzaamheid wordt over de French Manicure nog een beschermende Top Coat aangebracht.

 

Lakken Handen en Voeten

Ga je lekker op vakantie, of heb je zin om jezelf eens lekker te verwennen? Laat dan de nagels van je handen en voeten eens allemaal in dezelfde kleur lakken. Door onze manier van lakken en de afwerking ervan, heb je de hele vakantie plezier van je mooie nagels.

 

Steentje

Als je dan toch naar de nagelsalon gaat om je nagels te laten lakken, kies dan eens een mooi steentje uit om in de lak te verwerken. Zo heb je unieke nagels waar iedereen jaloers op is!

 

Verwijderen kunstnagels

Het is geen prettig klusje om zelf te doen. Laat daarom je kunstnagels professioneel verwijderen. Dan weet je zeker dat jouw eigen nagels niet onnodig te lijden hebben van het verwijderen van de kunstnagels.

 

Nail Art 3D

Om een echt kunstwerkje van je eigen- of kunstnagels te maken, kan je een keer Nail Art 3D proberen. Dat hoeft natuurlijk niet op al je nagels, maar het kan wel. Kom eens kijken naar ons uitgebreide assortiment!

 

Nieuwe Set Designtip

In plaats van de standaard nagel tips, kan je ook (ter afwisseling) eens kiezen voor design tips. Je hoeft dan geen nail art meer te verzinnen, want de design tips hebben al prachtige dessins. De tips zijn geschikt voor Acryl-, Solar- en Gelnagels.

 

  • 1Lakken Handen – €10,-
  • 2Lakken Voeten – €12,50
  • 3Lakken French – €15,-
  • 4Steentje – v.a. €0,25
  • 5Verwijderen kunstnagels – v.a. €10,-
  • 6Nail Art 3D – v.a. €5,-
  • 7Nieuwe set Designtip – v.a. €7,50 (Acryl Solar Gel)

 

  • 8Cadeaubon – v.a. €20,-