Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Glitter Nagels

Glitter nagels

Terug van weggeweest, feestelijke glitter nagels!

Voor wie voor extravagant of heel feestelijk gaat, is er de glitter-tip. Deze tips kunnen zowel voor acryl- als voor gelnagels gebruikt worden. Het verschil zit in de tip. Doordat de glitters al in de tip zitten, krijg je een heel elegant resultaat. Door de lichtinval zal de nagel steeds een andere glans hebben. Super leuk om bijvoorbeeld voor een feestelijk tintje te zorgen tijdens de feestdagen, of gewoon omdat je eens iets anders wilt!

 

Waarom kunstnagels?

Het is natuurlijk niet prettig als je van jezelf geen mooie nagels hebt, of als je door het nagelbijten bijna helemaal geen nagels meer hebt. Verzorgde handen dragen immers voor een groot deel bij aan de eerste indruk die je op mensen maakt. Als je het belangrijk vindt om er verzorgd en netjes uit te zien, ben je al snel ‘veroordeeld’ tot kunstnagels. Daar kan je natuurlijk ook je voordeel mee doen! Bij ons heb je de keuze uit verschillende stijlen voor je nagels: chique, zakelijk, extravagant, bescheiden, kunstzinnig of uitbundig! Niets is onmogelijk!

 

Kunstnagels voor iedereen

Gelukkig is er tegenwoordig een grote verscheidenheid aan kunstnagels. Dat is best belangrijk. Sommige mensen zijn bijvoorbeeld allergisch voor acrylnagels, door de stof waarmee ze op de eigen nagels worden bevestigd. Er is over het algemeen voor iedereen wel een passende oplossing te vinden voor mooie elegante nagels.

 

Keuze genoeg

Behalve dat je de keuze hebt uit het soort materiaal waaruit de kunstnagel is opgebouwd, is er ook een ruime keuze in de tips, waarmee de nagels worden afgewerkt. De nagelstyliste zal je adviseren welke tips het beste passen bij jouw eigen nagels. Zo wordt het best mogelijke resultaat verkregen. Daarnaast kan je natuurlijk uit ons grote assortiment nog een mooie kleur nagellak uitkiezen. Daar lakken wij dan jouw nieuwe nagels prachtig mee af.

 

De nagel die bij je past

Het hoeft tegenwoordig dus niet moeilijk meer te zijn om met een paar schitterende, goed verzorgde nagels voor de dag te komen. De ene wil graag hele lange nagels, het liefst ook nog met nail-art, de ander is misschien wat praktischer en kiest voor naturel nagels met een bescheiden lengte. Je kiest gewoon de nagel die het beste bij jouw levenswijze past. Het kan allemaal!

 

  • 1Nieuwe set – €40,-
  • 2Opvullen – €35,-
  • 3Nagel versteviging – €35,-
  • 4Nagel reparatie – €6,-